ABUS Bravus

ABUS Bravus er et låsesystem til private, med høj sikkerhed, der giver dig den optimale tryghed. Nøglerne kan nemlig kun kopieres ved en autoriseret forhandler, og det kræver fremvisning af personligt sikkerhedskort. På den måde kan du være sikker på, at du ikke skal skifte hele hjemmets låsesystem, hvis nøglerne havner i de forkerte hænder.

I sortimentet nedenfor finder du et udvalg af det sikre ABUS Bravus-låsesystem, med både enkelte og dobbelte profilcylindere, postkassecylinder, nøgler, og sæt med alt inklusiv. Gå på opdagelse i sortiment, og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller får brug for hjælp.

pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Sikre låsesystemer til private med ABUS Bravus

Med ABUS Bravus får du et låsesystem, der er topsikkert. Det er beskyttet mod uautoriseret kopiering, så du har fuld kontrol over, hvem der har en nøgle til dit hjem. Havner nøglen i de forkerte hænder, kan de ikke kopieres uden dit personlige sikkerhedskort.

Nøglerne er lavet på en helt særlig måde, som gør det umuligt for uautoriserede at kopiere den. Ligeledes er låsen dirkesikker. Det giver et trygt låsesystem, som garanterer, at dit hjem og dine værdigenstande står sikkert. Når du køber et ABUS Bravus låsesystem, køber du en uundværlig tryghed, der forhindrer kopiering og ubudne gæster.

Skab tryghed i hjemmet med Total Låse & Sikring

Hos Total Låse & Sikring er vi leveringsdygtige i en bred vifte af låse- og sikkerhedssystemer, som giver dit den optimale tryghed og sikkerhed. Vores sortiment er kvalitetsbevidst, hvor du blandt andet kan finde TV-overvågning, postkasser og postkassesystemer, varebil-, motorcykel- og cykellåse.

Gå på opdagelse i vores sortiment, og find de sikkerhedssystemer, der matcher dine behov og ønsker.

Kontakt os for grundig vejledning

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring ABUS Bravus, eller har du brug for hjælp til at finde det system, der passer bedst til dig? Så står vi altid klar med grundig og personlig rådgivning, så vi sammen kan finde det bedste og mest sikre match til dig.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Du kan enten skrive en mail, ringe os op eller udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere glæder sig til at hjælpe dig med en tryg og sikker bolig!