Ruko D1200

Rukos serie D12 er en ideel løsning til private hjem, der ønsker en kvalitetsrig og holdbar lås. Udvalget består af Ruko cylindere, hængelåse, postkasselåse, møbellåse og vindueslåse, som alle sørger for, at din hjem holdes fri for ubudne gæster.

Gå på opdagelse i vores sortiment af kvalitetsrige Ruko D1200 låse, og find den lås, der matcher din situation. Har du spørgsmål eller brug for vejledning under din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Ruko D1200
pr. side

20 varer

Faldende orden
pr. side

Ruko D1200 til private hjem

Til private hjem er Ruko D1200 en god løsning. Man kan nemlig få omkodet alle sine låse, så man har samme nøgle dertil. Det gælder både til postkassen, skuret, hængelåsen og hoveddøren. Serie 1200 er boresikret og dirkesikret, ligesom nøglerne kun leveres af nysølv. Ligeledes er Ruko D1200 patenteret profil og lavet efter den patenterede D12-teknologi. Det betyder, at serien er væsentligt mere sikker end andre løsninger.

Når du køber en Ruko-cylinder, følger der tre nøgler med. Cylinderne fås i både rund og oval, ligesom du også finder dobbeltcylindersæt og cylindere med udvendig del. Med samme nøgle til alle låse slipper du for at stå og rode i nøglebundtet, men derimod klare alle låse med blot én nøgle.

Sikkerhed og tryghed med Total Låse & Sikring

Hos Total Låse & Sikring leverer vi sikkerhedsløsninger til privatkunder og erhvervskunder. Foruden Ruko D1200 er vi også leveringsdygtige i låsecylindere fra KABA Expert, Ruko Garant Plus og Ruko serie 600. Vi er desuden Ruko-certificeret med certificering ISO 9001. På den måde kan du trygt handle online låsesystemer hos os.

Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for rådgivning til at finde den helt rigtige lås? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at dele ud af deres faglige ekspertise, ligesom vi altid bestræber os efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.