Postkassemoduler

Postkassemoduler
pr. side

19 varer

Faldende orden
pr. side

Sådan finder du det helt rette postkassemodul

Når du køber nyt postkassemodul, er det vigtigt at tage højde for faktorer som størrelse, materiale, sikkerhed og installation. Derudover giver det selvfølgelig også mening at vælge et postkassemodul, der rent æstetisk matcher med omgivelserne. På den måde kan du være sikker på at finde et postkassemodul, der ikke blot er funktionelt og praktisk, men som også passer godt ind rent stilmæssigt.

 

Størrelse og Kapacitet

Først og fremmest er det vigtigt at vurdere, hvor meget post der skal være plads til. På den ene side er det altid rart med en rummelig postkasse, som har lavere risiko for at blive overfyldt. På den anden side vil større postkasser også kræve et mere omfattende postkassemodul, som vil stille større krav til placeringen.

 

Materiale og holdbarhed

Postkassemoduler fås i forskellige materialer som rustfrit stål, aluminium, plastik og træ. Én ting er, at det selvfølgelig gerne må være en flot postkasse, men en anden ting er også, at materialet har afgørende indflydelse på holdbarhed og vedligeholdelse. Derfor er postkassemoduler i aluminium, rustfri stål eller galvaniseret stål af gode grunde blandt de mest populære løsninger, hvilket vores udvalg også bærer præg af.

 

Installation og placering

Tænk over, hvor postkassemodulet skal placeres. Nogle monteres på vægge, andre på hegn, men uanset hvad er det altid vigtigt at være opmærksom på eventuelle regler og forskrifter, så postkassemodulet lever op til eventuelle krav i boligområdet.

 

Find dine postkassemoduler her

Hos Total Låse & Sikring har vi masser af postkassemoduler at vælge mellem i forskellige størrelser og med mulighed for flere tilvalg som for eksempel skråtag og låsecylinder. Søger du en kompakt postkasse med masser af rum på begrænset plads, eller foretrækker du en mere rummelig postkasse til større mængder post? Uanset hvad så finder du det helt rette postkassemodul her hos os.

 

Har du brug for hjælp?

Vi lægger stor vægt på brugervenlighed og et højt serviceniveau, og derfor sidder vi altid klar ved både telefon og email til at svare på dine spørgsmål. Giv os et kald på 70 26 80 02 eller send en mail til [email protected], og så skal vi nok hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Vi tilbyder desuden fri fragt ved køb for over 499,-, og skulle du mod forventning fortryde dit køb, så kan du naturligvis levere produktet tilbage inden for de næste 14 dage.