Retur & ombytning

Meddeler Kunden Total Låse & Sikring, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Total Låse & Sikring det modtagne beløb. Brugte og beskadigede varer kan ikke returneres, varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde

Du skal altid selv betale returfragten. Varer der returneres UFRANCO, uden omdeling eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Nord - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Når du fortryder et køb skal du altid kontakte os inden du returnerer varen, du kan ikke bare sende varen retur eller nægte modtagelse. Du bærer selv udgiften til returnering af varen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Når varer sendes retur har vi iflg ehandelsfondens regler 30 dage til at tilbagebetale pengene, Normalt sker dette meget hurtigere men i enkelte tilfælde kan der gå op til de 30 dage før beløbet er tilbage på din konto.

Returvarer ved køb som erhverv/offentlig.
Erhverv har som udgangspunkt ikke returret på varer og der vil som grundregel blive beregnet et returgebyr på 20% på varer returneret af erhverv og offentlige kunder. DU skal altid kontakte os inden du returnerer varer og få godkendt returneringen.
Skaffevarer/Spec hjemskaffede varer tages ikke retur.